Stuurpomp vervangen

Stuurpomp voor een heerlijke stuurgevoel

Is uw auto nodig toe aan een nieuwe stuurpomp? Zoekt u een ervaren partner die uw stuurpomp kan vervangen? Dan is Van der Heiden AT hét aangewezen bedrijf. Van der Heiden AT is een gerenommeerde specialist in stuurhuizen en heeft door de jaren heen zeer diepgaande expertise opgebouwd omtrent een stuurpomp en stuurpomp vervangen. Deze kennis brengen wij dagelijks in praktijk. Ons dienstenpakket is zeer divers, van verkoop tot advies en reparatie tot revisie. Hierbij staat kwaliteit, service en vakmanschap hoog in het vaandel.

Wat is een stuurpomp?

Een stuurpomp is een elektrisch of hydraulisch werkend mechaniek in de stuurinrichting van diverse voertuigen. Met een stuurpomp kunt u met veel minder kracht uw voertuig besturen. Wilt u ook licht kunnen sturen tijdens het inparkeren? Of droomt u van een heerlijk stuurgevoel tijdens hoge snelheid op de snelweg. Een stuurpomp van Van der Heiden AT is dé oplossing.

Stuurpomp vervangen?

Werkt uw stuurpomp niet meer naar behoren? Laat uw stuurpomp dan vervangen door het vakkundige team van Van der Heiden AT. Wij beschikken over een zeer wisselende voorraad met stuurpompen zodat u uw stuurpomp altijd kunt vervangen. Bent u benieuwd? Informeer dan naar de voorraad. Zit de stuurpomp die u zoekt er niet bij? Vraag dan een prijs op aanvraag.

Prijzen stuurpomp

Ziet u een stuurpomp die u graag zou willen? Alle prijzen zijn bruto, exclusief BTW en verzendkosten. Prijzen zijn gebaseerd op ruil of reparatie eigen stuurhuis/pomp, op leverbaarheid van afdichtsets.

Wilt u meer informatie over een stuurpomp? Of wilt u uw huidige stuurpomp vervangen? Neem contact op met Van der Heiden AT.

Stuurpomp vervangen

Contact opnemen:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw kenteken

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)