Stuurkolom vervangen

Stuurkolom revisie of laten vervangen?

Stuurt uw voertuig erg zwaar? Wilt u graag licht kunnen sturen? Van der Heiden AT kan uw auto voorzien van een stuurkolom. Door de jarenlange ervaring is er binnen het bedrijf veel technische kennis aanwezig op het gebied van:

 • onbekrachtigde stuurhuizen
 • hydraulisch stuurhuizen
 • elektrisch bekrachtigde stuurhuizen
 • stuurpompen
 • elektrische stuurkolommen

Ook als u uw stuurkolom wilt vervangen of voor stuurkolom revisie is Van der Heiden AT uw aangewezen partner. Wij beschikken over een ruim assortiment vervangingsdelen. Weet u niet wat u het beste kunt doen? Of een nieuwe stuurkolom aanschaffen? Een stuurkolom vervangen? Of een stuurkolom reviseren? Onze specialisten geven u graag advies.

Voordelen stuurkolom

Vandaag de dag wordt de stuurkolom van Van der Heiden AT steeds vaker toegepast. Dit komt omdat u beter kunt sturen en u het brandstofverbruik verlaagt. Met een stuurkolom kunt u dagelijks genieten van het gemak tijdens parkeren. De stuurkolom is niet voor niets één van de belangrijkste onderdelen van comfort in uw auto.

Stuurkolom vervangen

Werkt uw oude stuurkolom niet meer naar behoren? Laat uw stuurkolom van vervangen door Van der Heiden AT. Voor het leveren van een stuurkolom hanteert Van der Heiden AT een ruilsysteem. Door het voor- of achteraf inleveren van de oude (nog te reviseren) stuurkolom wordt, indien voorradig, een gereviseerd stuurkolom vervangen en geleverd.

Stuurkolom revisie

De werknemers van Van der Heiden AT zijn gespecialiseerd in stuurkolom revisie. Wij volgen dagelijks de nieuwe ontwikkelingen op de markt en passen onze werkwijze en materialen aan. Zo bent u verzekerd van een optimale stuurkolom revisie. Raadpleeg onze website voor meer informatie.

stuurkolom vervangen

Contact opnemen:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw kenteken

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)