Hydrolische stuurhuizen

Hydrolische stuurhuizen en stuurbekrachtigingspompen

Werkt uw hydrolisch stuurhuis niet meer naar behoren? Wilt u deze laten repareren, reviseren of vervangen? Kom dan langs bij Van der Heiden AT, dé specialist op het gebied van stuurhuizen. Van der Heiden AT heeft al 2 decennia aan ervaring met hydrolische stuurhuizen en kan u voorzien van goed advies. Inmiddels is er ook voldoende ervaring met elektrische stuurkolommen en stuurhuizen. Het team van der Heiden AT richt zich volledig op de technische inhoud van revisie en reparatie van hydrolische stuurhuizen. Is uw hydrolisch stuurhuis niet meer te repareren? Dan kunnen wij deze passend vervangen.

Diensten

Op het gebied van hydrolische stuurhuizen bieden wij de volgende diensten”:

 • revisie van stuurhuizen en stuurbekrachtigingspompen;
 • (deel-) reparatie van stuurhuizen en stuurbekrachtigingspompen;
 • verkoop van nieuwe en gereviseerde stuurhuizen

Probleem opsporen

Uw hydrolisch stuurhuis wordt bij Van der Heiden AT onder handen genomen als bij geen ander. Allereerst beginnen onze vakmannen met het opsporen van het probleem. Hierbij besteden wij de benodigde zorg en aandacht aan de eisen waaraan de hydrolische stuurhuizen moeten voldoen. Wij vervangen niet alleen de rubber delen, maar ook de inwendige onderdelen van hydrolische stuurhuizen worden gecontroleerd op slijtage en beschadigingen. Onze aanpak hierbij is passend op maat.

Lekkage

Lekt uw hydrolisch stuurhuis? Dan is het verstandig om deze tijdig na te laten kijken door Van der Heiden AT. Als er een lekkage is kan het zijn dat de pomp geen druk meer kan leveren. Zo wordt uw stuur niet bekrachtigd. Vervangen van uw hydrolisch stuurhuis is dan noodzakelijk. Informeer naar onze mogelijkheden.

Hydrolische stuurhuizen

Contact opnemen:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw kenteken

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)