Hydraulische stuurpompen

Hydraulische stuurpompen met een jaar lang garantie

Hoort u veel over hydraulische stuurpompen? Maar weet u niet precies wat dit is? Laat u dan adviseren door Van der Heiden AT, dé ervaren deskundige op het gebied van stuurpompen. Van derHeiden AT is vanaf 1989 gespecialiseerd in stuurhuizen en stuurpompen. Door de jarenlange ervaring is er binnen het bedrijf veel technische kennis aanwezig op het gebied van onbekrachtigde stuurhuizen en hydraulische stuurpompen. Naast het reviseren of repareren van hydraulische stuurpompen en de verkoop van nieuwe en gereviseerde hydraulische stuurpompen, kunt u er uiteraard ook terecht voor een vrijblijvend technisch advies. Onze technische medewerkers lichten u graag de voordelen toe.

Wat is een hydraulische stuurpomp?

Een hydraulische stuurpomp is een stuurbekrachtigingsysteem die al een lange tijd wordt toepast binnen auto’s. Dit bestaat uit een:

 • Regelklep
 • Pomp
 • Werkcilinder
 • Slang
 • Vloeistofreservoir

Dit moet zeer vakkundig geviseerd worden anders kan lekkage het gevolg hiervan zijn. Wij weten als geen ander hoe wij dit moeten verrichten en nemen dit werk graag uit handen.

Nieuwe hydraulische stuurpomp?

Is uw hydraulische stuurpomp niet meer te repareren. Laat deze dan vervangen voor een goede prijs bij Van der Heiden AT. Wij hebben een wisselende voorraad. Pompen van merken en typen die niet op delijst voorkomen; prijs op aanvraag.

Garantie

Als u kiest voor een hydraulische stuurpomp dan geven wij u een jaar lang garantie. Voor deelreparaties gelden andere garantievoorwaarden, informeer hiernaar via telefoonnummer 0165- 55 03 84 of viainfo@vanderheidenat.nl

Hydraulische stuurpompen

Contact opnemen:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw kenteken

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)