elektrische stuurhuizen

Elektrische stuurhuizen van vele automerken

Dient uw elektrische stuurhuis te worden gereviseerd? Elektrische stuurhuizen revisie moet worden uitgevoerd door een erkende specialist. Met jarenlange ervaring is Van der Heiden AT de beste partner in elektrische stuurhuizen en weet ons team als geen ander wat er hier bij komt kijken. In onze werkplaats hebben wij de beschikking over een uitgebreid programma en machines om alle werkzaamheden omtrent elektrische stuurhuizen uit te kunnen voeren. Op deze manier kan Van der Heiden AT zich volledig richten op de technische inhoud van revisie en reparatie van elektrische stuurhuizen.

Waarom repareren?

Een elektrisch stuurhuis is één van de belangrijkste onderdelen van uw voertuig. Daarom is het belangrijk dat deze geheel naar behoren functioneert. Elektrische stuurhuizen zorgen er immers voor dat u goed kunt sturen. En wat is er nu belangrijker tijdens auto rijden? Wij van Van der Heiden AT kunnen uw elektrisch stuurhuis altijd in goede conditie houden. Wij kunnen alle soorten stuurhuizen reviseren van de volgende merken:

Zit het merk van uw auto er niet tussen? Geen probleem. Naast bovenstaande automerken kunnen wij nog vele andere reviseren.

Originele onderdelen

Als u uw elektrisch stuurhuis bij ons laat reviseren maken wij gebruik van originele onderdelen. Daarnaast zijn onze vakmannen op de hoogte van de nieuwste technieken en passen deze graag toe. Door de jarenlange ervaring is er binnen het bedrijf veel technische kennis aanwezig op het gebied van onbekrachtigde stuurhuizen, hydraulisch en elektrisch bekrachtigde stuurhuizen en stuurpompen en elektrische stuurkolommen.

Moet uw elektrisch stuurhuis gereviseerd worden? Maak dan een afspraak. Vele gingen u al voor.

elektrische stuurhuizen

Contact opnemen:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw kenteken

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)